In 2018 steed ik al mee voor de titel Miss Travestie Noord-Brabant. Vol vertrouwen ging ik de verkiezing in waar ik op de laatste plek eindigde. Maar ik gaf niet op. Een jaar later probeerde ik het opnieuw en met succes! 
Ik mag mijzelf Miss Travestie Noord-Brabant 2019 noemen! 
Zes verschillende outfits gingen mee in de koffer naar de wedstrijd. Waaronder een bekendmakingsoutfit. Die moet mee, mocht je winnen.
Voor een van zijn optredens klom ik op het podium met een handpop. Met het winnen laat ik zien dat ook dít drag is.
Ik ben geen gepolijste dragqueen zoals je die meestal ziet. Eerder een buitenbeentje in de scene. Mét een boodschap die ik onder andere via zijn theatervoorstelling, vlogs, optredens én nummers inclusief video’s verspreidt.
Het fijne is: winnen is top! Maar met deze titel nemen mensen me serieuzer. Drag is niet zomaar een hobby. Ik kan echt wat betekenen en mensen bewust maken.
Dankzij de prijs ligt nu ook in oktober de landelijke Miss Travestie verkiezing in het verschiet. Ik sta straks tussen grote namen waar ik vroeger fan van was! Wat ik ga doen, weet ik nog niet. Maar ik heb nu de shine om maatschappelijke onderwerpen aan te snijden. Ik heb nu een stem.
Back to Top