Heb jij altijd al eens op willen treden in drag? En weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen?
16 weken lang leren we je alle skills die een beginnend drag artiest moet bezitten. Je krijgt workshops in theater, make-up, character ontwikkeling, dans, performance en meer.  
Na de workshops werken we toe naar een drag show waar jij samen met de andere artiesten een spectaculaire show gaat neerzetten voor een publiek.

De workshops zijn verdeeld in vier blokken. Ieder blok helpt je om tot in een nieuw level van je drag karakter te ontwikkelen.

Blok 1: Funderen kun je leren
In het eerste blok maak je kennis met wat drag precies inhoudt. Je krijgt workshops in make-up, theater, kleding maken en identiteit. In dit blok gaan we ook de eerste stenen leggen aan jouw drag. 

Blok 2: Move your booty
In dit blok draait het allemaal om bewegen. Naast een aantal dansworkshops gaan we naar het theater om andere dansers te observeren. Wat is er nodig om door middel van bewegingen de juiste uitstraling te creëren? 

Blok 3: How to fly
Het is tijd om keuzes te gaan maken. Wie ben jij als drag en wat voor act past daarbij? In de make-up workshops creëren we looks en in de andere workshops werken we je aan je podiumkunsten. 

Blok 4: You better workkk
Met nog maar vier weken over is het tijd om te repeteren voor de spectaculaire eindshow. Of je nu gaat lipsyncen, live zingen, een comedy act opvoert of een blokfluit act gaat verzorgen, dit is het blok waarin we ervoor zorgen dat alles er tip top uit komt te zien. 

Locatie:
Zowel de repetities als de eindpresentatie zullen plaatsvinden op onze vaste locatie bij Electron in Breda.

Aanmelden:
We weten voor nu nog niet wanneer we met een nieuwe editie kunnen beginnen.
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
Back to Top