"We zijn verkenners. We zijn ontdekkers. We ga op zoek naar het onbekende en stellen de realiteit op de proef. Soms zijn we vastgeroest in onze dagelijkse patronen en kan innovatie erg verfrissend zijn.  
Ga met ons mee op mijn zoektocht naar verandering. Stap in met een neutrale blik en kijk waar we je brengen. We zullen je verrassen..."

Salvia Arts is een productiehuis bedrijf voor drag events in de breedste vorm. Bij ons staat, naast het produceren, diversiteit centraal.

We focussen ons op mensen die buiten het ‘perfecte’ plaatje van de maatschappij vallen en streven naar gelijke kansen voor iedereen. Door middel van ons werk spelen we in op de volgende behoeftes van onze doelgroep: (H)erkenning, ambitie, educatie en inspiratie. 

Naast het aanbieden van entertainment heeft Salvia Arts ook educatieve doeleinden. Door middel van het aanbieden van workshops, lezingen en het delen van persoonlijke verhalen willen we mensen inspireren, motiveren en laten inzien dat er meer is buiten hun welbekende bubbel.

Samen kunnen we de wereld mooier maken. Sluit jij je bij ons aan?
Back to Top