"We zijn verkenners. We zijn ontdekkers. We ga op zoek naar het onbekende en stellen de realiteit op de proef. Soms zijn we vastgeroest in onze dagelijkse patronen en kan innovatie erg verfrissend zijn.  
Door middel van performances, workshops en onze visie te uiten zijn wij van mening dat we de wereld een stukje meer ruimdenkend kan maken. 
Ga met ons mee op mijn zoektocht naar verandering. Stap in met een neutrale blik en kijk waar we je brengen. We zullen je verrassen..."

Salvia Arts is in 2019 opgericht door Luuk van de Ven. Van De Ven wilde een platform oprichten waar verschillende soorten mensen en verschillende kunstsoorten elkaar kunnen ontmoeten en versterken. 

We focussen ons op mensen die buiten het ‘perfecte’ plaatje van de maatschappij vallen en streven naar gelijke kansen voor iedereen. Door middel van ons werk spelen we in op de volgende behoeftes van onze doelgroep: (H)erkenning, ambitie, educatie en inspiratie. 

Salvia Arts uit zich via culturele verschillende middelen. Er wordt gekeken naar de opdracht en vanuit daar wordt een passend middel gekozen. Film, fotografie, theater en drag zijn vormen die centraal staan bij ons. 
Naast het aanbieden van entertainment heeft Salvia Arts ook educatieve doeleinden. Door middel van het aanbieden van workshops, lezingen en het delen van persoonlijke verhalen willen we mensen inspireren, motiveren en laten inzien dat er meer is buiten hun welbekende bubbel.

Samen kunnen we de wereld mooier maken. Sluit jij je bij ons aan?
Back to Top