Uit De Maat is een visueel EP van Emily Salvia het verhaal vertelt over een speciale band tussen twee vrienden waarin een verlangen naar geborgenheid uitloopt op een verkrachting. Is de vriendschap na deze gebeurtenis nog te redden of is alles verwoest?

Synopsis
Jip is een introverte jongen van 18 en droomt van een carrière als professioneel danser. Hij woont samen met zijn moeder. Sinds het overlijden van zijn vader is zijn moeder in een depressie beland.
Jip staat er thuis alleen voor. Omdat zijn realiteit zo grauw is, verlangt hij enorm naar een vorm van escapisme. Deze vindt hij bij zijn beste vriend Boaz. Hoe slechter zijn thuissituatie wordt, hoe meer hij verlangt naar het stukje geborgenheid dat hij bij Boaz kan vinden.
Na een avondje stappen loopt dit verlangen zo hoog op dat hij seks heeft met zijn beste vriend zonder toestemming. Is deze bijzondere vriendschap nog te redden of is alles nu voor altijd verpest?


Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor 'Uit De Maat'. De premiere van die project staat gepland in juli 2021.
Wil jij iets bijdrage aan dit project? Kijk dan nu op onze crowdfunding pagina:
 https://cinecrowd.com/nl/uitdemaat
Back to Top