EMILY SALVIA
Emily Salvia is de moeder van het stel en tevens de oprichter van House of Salvia. Je kunt haar drag stijl beschrijven als kwetsbaar, feministisch en activistisch met een komische twist. Verwacht lipsyncs, livezang, poppenacts, en spoken word.
Ze wil het publiek heel hard laten lachen en aan het denken zetten. Drag is voor haar een kunstvorm en kunst is een manier om te communiceren met het publiek.
Vroeger wilde ze piraat worden en ze is een workaholic die erg van het songfestival houdt.
VICKY VIQUEEN
Vicky ViQueen zou zichzelf ook wel omschrijven als de Bearded lady van de 21 eeuw. Ze stond samen met House of Salvia in een uitverkocht Paradiso afgelopen zomer, een weet alles van het Eurovisie Songfestival. 
Vicky neemt je tijdens haar optredens graag mee in haar leven, en vertelt je bijvoorbeeld over body issues of haar struggles met gender. Ze laat je graag verschillende acts zien, zoals fierce, comedy, lipsyncs en spoken word met humor en diepgang. 
Toen ze klein was wilde ze graag paardrijdster worden, maar tijdens haar eerste paardrijrit viel ze van het paard en toen vervloog die droom snel. Ze kan goed ergens dingen van vinden en haar lievelingsdier is een tapir.
CHERI LAZULI
Cheri Lazuli wil graag bij het publiek een inspirerend bubbelend onderbuik gevoel opwekken met diens optredens. Zelf omschrijft Cheri de stijl als sexy, groovy, theatrical, krachtig, kwetsbaar en experimenteel. Verwacht van Cheri live zang en lypsyncs met dans. Cheri is heel creatief en doet naast drag aan goudsmeden, schilderen, tekenen en dansen. Cheri’s lievelingsdier is een Orka en je kunt Cheri altijd wakker maken voor Sushi. 
ALEX ABYSS
Alex Abyss brengt je rebellie, mysterie en soms een tikkeltje chaos, maar wel met een bak glitter eroverheen. Alex richt zich voornamelijk op lipsync, maar is daarin ook heel veelzijdig en verrast het publiek graag. 
Een belangrijke boodschap van Alex aan het publiek: ‘Gender is fluid, baby!’ 
Toen Alex Abyss klein was, wilde die rockster worden. Alex heeft drie jaar in het buitenland gewoond, eet graag sushi en heeft heel veel lievelingsdieren.
MIRACLE ELISABETH LEFAYE
Miracle Elisabeth LeFaye wilde vroeger zeemeermin worden, maar brengt nu op twee benen fierce lipsyncs, dans en soms live zang naar de stage. Ze wil graag een show geven die bestaat uit meerdere elementen en wil op het publiek graag de fun of drag overbrengen. Met Miracle Elisabeth LeFaye heb je altijd een good time, en je kunt haar altijd blij maken met een filmpje of een knuffel van een schattig diertje. 
BIPASHA TABU
Bipasha Tabu (afgekort Bips) wilde vroeger al Bollywood actrice worden en tovert daarom op het podium de magie van Bollywood graag tevoorschijn. Voor Bips is niets een issue en ze wil graag met haar drag taboes doorbreken. Ze wil graag dat haar publiek zich geaccepteerd en gehoord voelt en dat ze door haar boodschap op het podium ook de kracht vinden om zichzelf uit te drukken. Ze vindt het belangrijk om met haar drag persona een positieve boodschap uit te dragen en een positieve impact op de community te hebben. 
Ze neemt niet gauw een blad voor de mond en in Bollywood is ze natuurlijk een ster in lip syncen. Het is dus ook het altijd feest met Bips!
PRINCESS NOVIA
Princess Novia is een echt glamoureus prinsesje, maar ze zou zich eigenlijk beschrijven met het woord graceful. Ze is nieuw in de drag scene en wil graag dat het publiek zich welkom, warm en veilig voelt. Ze is ook make-up artieste en wilde vroeger eigenlijk heel graag in de Ici-Paris XL werken, omdat het daar zo lekker ruikt. 
Ze is obsessed met grote honden en spicy kipnuggets van de MacDonalds en we kunnen van haar krachtige lipsyncs verwachten!
HELLNOKITTY
HellNoKitty wil graag haar liefde voor dans overbrengen op het publiek. In haar vrije tijd paaldanst ze en twerkt ze ook graag. Ze is pas net begonnen met drag en nog heel erg aan het uitzoeken wat er bij haar past. Ze zou het zelf omschrijven als sexy burlesque en moulin rouge style. Vroeger wilde ze modeontwerpster worden en ze houdt ontzettend van vogels en dan vooral van roofvogels. Verwacht van haar lipsyncs en dans acts!
Back to Top