👑 Ontdek drag met House of Salvia!  👑
Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om drag te doen? Of wil je hier serieus mee aan de slag en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! House of Salvia en COC Tilburg-Breda e.o. organiseren in de komende maanden vier dragworkshops.  
House of Salvia 
House of Salvia is een draghouse uit Breda dat zich richt op toegankelijke drag events. Met deze events maken zij een safe space voor drag waar iedereen welkom is. Ook als je nog nooit bij een dragshow bent geweest, maar wel nieuwsgierig bent, is House of Salvia de plek voor jou.
Het draghouse staat bekend om haar unieke identiteit, liefdevolle sfeer en maatschappelijke betrokkenheid, dat alles gecombineerd met een flinke dosis humor. 
COC Tilburg-Breda e.o.
Het COC is de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie. Vanaf 1946 is het COC van een ondergrondse organisatie nu een internationale voorloper voor LHBTI- belangen, met duizenden leden, honderden vrijwilligers en twintig regionale lidverenigingen. COC Tilburg-Breda en omgeving is één van deze twintig regionale lidverenigingen.
Workshops
Elke workshop wordt gegeven door ten minste twee (wisselende) workshopleiders. Ze hebben allemaal ervaring met drag en delen hun expertise en hun passie voor drag graag met je! We willen er een fijne omgeving van maken waarin je kan experimenteren en kan groeien. 
Alle workshops staan in principe op zichzelf. Je kunt je aanmelden voor één van de workshops, maar we vinden het natuurlijk heel gezellig als je ze allemaal bezoekt!
De data en thema’s van de workshops zijn:
-    9 september – make-up
-    30 september – performance
-    14 oktober – theater
-    18 november – make-up
Open podium
Ben jij al helemaal klaar om op een podium te staan? Dan kan dat ook! Als je meedoet met de workshops, kan je je ook aanmelden voor het open podium dat onderdeel is van onze komende shows. Hier kan je samen met House of Salvia shinen! (Let op: er zijn per show een beperkt aantal plaatsen).
De komende shows vinden plaats op:
-    23 september (thema Disney en musical)
-    28 oktober (thema Halloween)
-    2 december (thema nog onbekend) 
Aanmelden en kosten
Voor elke workshop kan je een ticket kopen via Eventbrite. De kosten zijn 6,20. Voor de eerste workshop vind je de link hieronder.
Wij hebben er al heel veel zin in en hopen jullie te helpen om de drag performer in jullie naar buiten te brengen! 
Wil je meer informatie of twijfel je of de workshops iets voor je zijn? Stuur dan gerust een berichtje via ons contact formulier.
​​​​​​​
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
The Salvia Project
Back to Top